Strandröplabda országos döntők 2023

Az idei strandröplabda versenyévadban különböző korosztályokban több párosunknak is sikerült annyi ranglista pontot gyűjteni a versenyeken, hogy bejutottak az ország legjobb 16 párosa közé és részt vehettek a Magyar Strandröplabda Bajnokság Országos Döntőjében.

Bővebben

Vitál Strandröplabda Verseny 2023/I.

Versenykiírás

Strandröplabda siker a Kispest Open 3. fordulójában 2023

Egyesületünk két szekszárdi játékosa Tóth Péter és Varga Balázs részt vett a Budapest Beach Arénában megrendezett U18-as 4*-os strandröplabda versenyen.

Bővebben

Vitál strandröplabda háziverseny 2023.

A nyári szünet kezdetével egyesületünk házi bajnokságot szervezett Domboriban a strandröplabdázóknak. Az utánpótlás versenyzőink három kategóriában mérkőztek meg a legkisebbeknél három csapat, fiúknál öt páros, a lányoknál 14 páros nevezett.

Bővebben

Strandröplabda országos bajnokság 2023

Tatán került megrendezésre 2023.06.16-18-ig az országos strandröplabda bajnokság első fordulója.

Bővebben

Strandröplabda Dombori 2022

Augusztus 13-án került megrendezésre a III. Fadd-Dombori Strandröplabda Kupa, ahol idén már profi körülmények között csaphattak össze a sportág kedvelői, a kajak-kenu rendezvénytér melletti új pályákon.

Bővebben

Vitál Kupa U20 2022

Az idei strandröplabda szezon utolsó hivatalos versenyét rendeztük a Szekszárdi Családbarát Strand és Élményfürdő területén augusztus 21-én. A Vitál Kupa U20 3* strandröplabda versenyre 9 különböző egyesületből 12 fiú és 20 lány páros jelentkezett.

Bővebben

Vitál Családi Nap 2022

Augusztus utolsó hétvégéjén családi napot tartott strandröplabda szakosztályunk Domboriban. Csodálatos természeti környezetben, ragyogó időjárási körülmények között, az újonnan épített strandröplabda pályáinkon rendeztük meg az utánpótlás versenyzőink és családjaik számára egy sportnapot.

Bővebben

Szekszárdi Strandröplabda 2022.08.06.

Olasz győztese lett a Vitál Strandröplabda bajnokságnak Erős mezőny gyűlt össze 2022.08.06-án a Szekszárdi Strand és Élményfürdő területén rendezett Vitál Strandröplabda bajnokságon.

Bővebben

Szekszárdi Utánpótlás Torna 2022

Bővebben

Peac Liga 2023 Január

Január hónapban minden korosztályos röplabda csapatunk Pécsen játszott a PEAC ligában.

Bővebben