Sűrű évkezdés az rg-seknél 2024

A 2024. év tavaszi versenyidőszaka elég sok kihívást rejt magában a Vitál SE ritmikus gimnasztikázói számára. A májusi budapesti Európa Bajnokság miatt az összes utánpótlás versenyt márciusban és áprilisban lebonyolítja a magyar ritmikus gimnasztika szövetség.

Bővebben

EKCS2 Magyar Bajnokság 2023

2023. november 26-án a Vitál SE ritmikus gimnasztika szakosztályának két tornásza részt vett az együttes kéziszercsapat bajnokságon. A versenykategóriás megmérettetésen most először vettünk részt.

Bővebben

Berczik Sára Emlékkupa 2023

Szabadidő kategóriában az utolsó idei versenyünkön vettünk részt a Vitál SE RG szakosztályának versenyzőivel. Karácsony Fanni sajnálatos betegsége miatt a serdülő csapatunk nem tudott részt venni a kombinált versenyben, ahol egy egyéni és egy csapat gyakorlat eredményéből számítanak eredményt.

Bővebben

Hegyvidék Kupa 2023

A Vitál SE Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya október 7-8-án Törökbálinton vett részt a XII. Hegyvidék kupán, ami az első felkészülési állomás volt az őszi időszak versenyeire.

Bővebben

Berczik Sára Emlékverseny Országos Döntő

A Vitál SE ritmikus gimnasztika szakosztályának két versenyzője jutott a június 17-18-án megrendezésre kerülő országos döntőbe, ahol nagyon szépen, kiegyensúlyozottan versenyeztek.

Bővebben

Plié Kupa – 2023.május 27.

A Vitál SE RG szakosztálya 19 versenyzővel vett részt Mohácson a III. Plié Kupán. Az egynapos versenyen nagyon szép gyakorlatokat mutattak be versenyzőink, azonban a vetélytársakhoz képest kevesebb edzéslehetőség ezen a napon elég erőtelteljesen megmutatkozott.

Bővebben

Vidékbajnokság és Berczik Sára Emlékverseny 2023

A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség által szervezett vidékbajnokságon és Berczik régiós döntőn szerepeltek a Vitál SE tornászai május 6-án és 7-én.

Bővebben

ALOHA CUP 2023

Április 22-én Alsónémedin vettünk rész a Vecsés SE által szervezett versenyen, ahol 24 tornásszal képviseltük a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület Ritmikus Gimnasztika Szakoosztályát.

Bővebben

Aranyszalag kupa 2023

2023. mácius 4-5-én Kozármislenyben rendezték meg az idei első felkészülési versenyt, ahol egyesületünk 17 versenyzővel képviseltette magát.

Bővebben

I. Monor Kupa (október 29-30)

A Vitál SE ritmikus gimnasztikázói 20 fővel képviseltették magukat az I. Monor Kupán, ahol 19 egyesület közel 400 versenyzője lépett szőnyegre a két nap során.

Bővebben

Barátság Kupa eredmények 2022

Elég sűrűre sikerült a mai nap, de nagyon ügyesek voltak a lányok. Külön gratulálok azoknak a kis tornászoknak, akik ma először szerepeltek hivatalos versenyen.

Bővebben

Vitál Rg őszi eredmények 2022.11.27.

A Vitál SE ritmikus gimnasztika szakosztálya 2 versenyen volt érdekelt az őszi időszakban. Elsőként az I. Monor Kupán vett részt 20 tornásszal, ahol 19 egyesület közel 400 versenyzője lépett szőnyegre két nap alatt.

Bővebben

XIX. Pécs Kupa - Harkány

2021 őszén az első versenyünk szeptember 4-én volt, ahova 6 tornászt nevezett az egyesület.

Bővebben