Tenisz 2024 Bolond Kupa

Megrendeztük az idei első páros teniszversenyünket, ami hagyományosan minden év januárjában „Bolond-Kupa” néven zajlik. A versenyre Szekszárdon a Hánh teniszcentrumban került sor.

Bővebben

Szezonzáró páros teniszverseny 2023

Október 7-én szombaton gyönyörű napsütéses időjárás, és Hámori Róbert jóvoltából bőséges reggeli fogadta a teniszezőket az évad utolsó páros versenyén.

Bővebben

Őszi Kupa 2022

Véget ért a 2022 es évi salakpályás teniszszezon Tolnán, amit szokás szerint egy évadzáró páros versennyel búcsúztattunk.

Bővebben

Bolond Kupa 2022

Egyesületünk minden évben megrendezi a Bolond Kupa nevű páros teniszversenyt. Hagyományosan ez az év első teniszversenye, általában januárban Szekszárdon kerül megrendezésre sátorban. Nagy köszönettel tartozunk Hámori Róbertnek, aki támogatja a rendezvényt.

Bővebben

Tóth Ferenc és Kaiser József emléktorna 2021

Egyesületünk egy páros tenisztornát rendezett a Covid járvány idején elhunyt, két korábbi kiváló sportember Tóth Ferenc és Kaiser József emlékére. A versenyen Egyesületünk korábbi két sportolójának özvegyei adták át a díjakat.

Bővebben

A III. Vereckei Balázs Emléktornával zárult a 2021-es teniszszezon

Rekordnak számító létszámban, 16 páros részvételével folytak a küzdelmek a harmadik alkalommal megrendezett Vereckei Balázs Emléktornán.

Bővebben

Páros Verseny 2019

Bővebben