Bemutatkozás, kapcsolat

Tollaslabda

 • Kezdőlap
 • Tollaslabda
 • Bemutatkozás, kapcsolat

A Tollaslabda Szakosztály


Az Egyesületünk megalakulásával egyidőben elkezdtük a tollaslabda játék népszerűsítését, amatőr versenyek szervezését és lehetőséget biztosítani ennek a játéknak a gyakorlására. A tollaslabdázás viszonylag hamar elsajátítható és gyorsan élvezhető szinten játszható sportág. Kevés eszközzel, akár két játékossal is nagyon élvezetes, izgalmas mérkőzéseket lehet játszani. A játék élvezte mellett egy rendkívül dinamikus, rendkívül sok izmot megmozgató játékról van szó, ahol a technikai elemek elsajátítása mellett a taktikai érzék is gyorsan fejleszthető.

Tolnán a Sportszékházban (Asztalitenisz terem) van lehetőség a tollaslabdázás gyakorlásra előzetes egyeztetés után. Kevés, de annál fanatikusabb tollaslabdázónk nyáron a teniszpályákat látogatja télen a tollaslabda pályát és rendszeresen járnak Pécsre amatőr versenyekre.

2011 óta szervezzük novemberi tollaslabda tornánkat Tolna Open néven. Amatőr versenyünk minden évben nagy népszerűségnek örvend. Négy pályán rengeteg versenyzővel, több kategóriában zajlanak a mérkőzések, és a jó hangulatról a versenyekkel párhuzamosan zajló főzés és versenyek utáni vacsora gondoskodik.

Elérhetőségek


Heitzmann János

Tel: +36209851032
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess minket


Elérhetőségek


 • Cím:
  7130 Tolna Alkotmány u. 79.
 • Tel:
  +36-30-396-7146
 • Email:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.