Városi Bajnokság

tenisz

Évadzáró teniszverseny és Vereckei emléktorna

2021. október 22.

A III. Vereckei Balázs Emléktornával zárult az idei teniszszezon

Rekordnak számító létszámban, 16 páros részvételével folytak a küzdelmek a harmadik alkalommal megrendezett Vereckei Balázs Emléktornán. A verseny védnöke, Vereckei Zoltán ezúttal is elindult oktatója, Géringer János oldalán.

Harminckét játékos, azaz tizenhat duó gyűlt össze Tolnán, a Városi Sportcsarnok melletti teniszpályákon az immáron harmadik alkalommal megrendezett emléktornán. Az idei versenyen sorsolással döntötték el, hogy ki kivel fog egy párt alkotni, ennek megfelelően a kiemeltek és nem kiemeltek kalapjából sorsolták össze végül a játékosokat. Schalli Ádám, a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület tenisz szakágának vezetője, és a verseny főszervezője elmondta: a négy darab négyes csoport körmérkőzései után a csoportelsők küzdhettek az első helyezésért, amelyet idén a Bacsó Miklós-Lencse László duó szerzett meg. Második helyen a Rottler Antal-Szabó Gábor páros végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Keszler Zoltán és Máthé Zoltán állhatott fel.

Az október 16-án rendezett páros versenyen Vereckei Zoltán fiára, Vereckei Balázsra emlékeztek, aki 11 éve hunyt el, 30 évesen. A tolnai származású Vereckei Zoltán korábbi súlyos autóbalesete után a két évvel ezelőtti, fiának rendezett emléktornán játszott újra mérkőzést, és a tenisz azóta is jelen van életében: oktatójával, Géringer Jánossal minimum heti egy alkalommal edzenek Tolnán, vagy éppen Szekszárdon. Mint elmondta, nagyon hálás, hogy idén is megrendezhették a tornát, őrizve ezzel is fia emlékét. A verseny idén is remek hangulatban telt, amelyet a hagyományokhoz hasonlóan ezúttal is egy vacsorával zártak a versenyzők.

Befejeződtek a városi teniszbajnokság küzdelmei is

Véget ért a 2021. évi tolnai városi teniszbajnokság. Idén is három osztályban folytak a küzdelmek, ahol osztályonként 14 játékos mérte össze tudását.

A harmadosztályban Pörzse Balázs szerezte meg az első helyet, őt Izsák Bálint és Veres János követte.

A másodosztály legjobbja Heitzmann János lett, aki veretlenül zárta a bajnokságot. A második helyezést Máthé Zoltán szerezte meg, míg a harmadik Misetics Gábor lett.

Az I.osztályban a tavalyi évhez hasonlóan ismét Szabó Béla bizonyult a legjobbnak. Az ezüstérmet Bacsó Miklós, a bronzérmet pedig Ferenc Tibor szerezte meg.

Tóth Ferenc és Kaiser József emlékverseny

2021. augusztus 12.
Első alkalommal rendeztük meg ezt a versenyt, a korona járványban tavaly elhunyt két játékosunk emlékére. A páros versenyre 13 csapat nevezett, egy „idegen” csapat jött Villányból, akik a MTSZ felhívására jelentkeztek és neveztek be a páros küzdelmekre.

Teniszoktatás gyerekeknek

2021. június 13.

Tolna Város 2021. Évi Teniszbajnokság

2021. április 30.
Versenykiírás

Szabó Béla az I. osztály bajnoka

2021. április 28.
Lezárult az idei tolnai teniszszezon.
Véget ért a 2020. évi tolnai városi teniszbajnokság.

Kövess minket


Elérhetőségek


  • Cím:
    7130 Tolna Alkotmány u. 79.
  • Tel:
    +36-30-396-7146
  • Email:
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.